KUTSU PRO SENIORIT RY VUODEN 2022 VUOSIKOKOUKSEEN

Aika: keskiviikko 27.4.2022 klo 12:00

Paikka: Verkatehdas, Paasikiventie 2, Hämeenlinna

Ammattiliitto Pro Seniorit ry:n vuosikokous pidetään keskiviikkona 27.4.2022 alkaen klo 12.00 Verkatehtaalla, Paasikiventie 2, Hämeenlinna.

Vuosikokoukseen voivat osallistua ne yhdistyksen jäsenet, jotka ovat maksaneet 10 euron jäsenmaksun vuodelle 2022. Kokoukseen imoittautumiset Eijalle sp eija.sjoblom@gmail.com 9.4.2022 mennessä.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat, mm. valitaan kolme (3) hallituksen varsinaista jäsentä erovuoroisten tilalle sekä kuusi (6) varajäsentä. Hallituksen toive on, että kukin kerho esittää vain yhtä jäsentä hallituksen varsinaiseksi tai varajäseneksi. Toiveena on myös, että hallitukseen tulee valituksi henkilöitä, jotka ovat valmiit vastaanottamaan hallituksen toimintaan liittyviä tehtäviä.

Päivän ohjelma:

klo 11.00                       Ilmoittautuminen, lounas